Vacature Oogzorg Thijssen

Vacature Optiek medewerk(st)er

Wij zoeken een kanjer voor onze winkel!

Jij bent het eerste contact met de klant voor Oogzorg Thijssen, een niet te onderschatten functie. Mede door jou komt de klant graag nog eens langs. 

Je takenpakket kan zo leuk zijn als jij wilt, maar dit zit er zeker in:

  • Klanten ontvangen en producten afleveren;
  • Winkel op orde houden;
  • Administratieve werkzaamheden (w.o. inplannen van afspraken, telefoon beantwoorden, verwerken van informatie in systemen etc.)
  • Ondersteuning van optometristen en contactlensspecialisten

Afhankelijk van jouw ervaring, zijn er zeker meer mogelijkheden, denk aan:

  • Adviseren van klanten over monturen, zonnebrillen en brillenglazen
  • Geven van contactlensinstructies
  • Ondersteuning marketing activiteiten 

Wij zoeken:

Een enthousiaste medewerker die de matérie zeker wil begrijpen en dit ook enthousiast weet over te brengen. Minimaal MBO opgeleid, ervaring in een optiekzaak is een pré, maar feeling voor het product is zeker belangrijk. Fijn als je affiniteit met mode hebt. 

Zaterdags werken mag geen probleem zijn. 

Aantal uren: minimaal 24

Ben jij representatief, klantvriendelijk, servicegericht, pro-actief en zakelijk ingesteld? Dan voldoe je aan ons profiel,  laat wat van je horen! 

Naast een modern oogzorgcentrum, dat alles op het vlak van ogen levert, van brillen, nachtlenzen tot ooglaseren, hebben wij een gezellig team, dat optimaal samenwerkt. Dat maakt Oogzorg Thijssen tot een prettige omgeving om te werken. Scroll ook eens door onze website, oogzorgthijssen.nl

Je reactie mag naar:

Oogzorg Thijssen

Dorpsstraat 50E

6681 BN  BEMMEL

T.n.v. Brigitte van Zuiden

Brigitte@oogzorgthijssen.nl

Vacature optometrist 

Een fijne werkplek om het mooie beroep van een optometrist uit te voeren is belangrijk. Tenslotte brengen we best wat tijd door op de werkvloer.

Lees verder »

Vacature Opticien

Ons moderne oogzorgbedrijf, wat alles op oogzorgvlak levert van bril tot nachtlenzen en van droge ogen onderzoek tot ooglaseren, met een regionale functie en een

Lees verder »

Onze oprichter

Verdrietig , maar vol trots, bewondering, respect, en dankbaarheid voor alle fijne herinneringen, hebben wij niet onverwachts, maar wel snel, afscheid moeten nemen van

Egbert Thijssen.

Op donderdag 9 maart zijn wij daarom vanaf 16:00 gesloten