Vacature Contactlensspecialist

Wij zijn een modern oogzorgbedrijf, wat alles op oogzorgvlak levert, van bril tot nachtlenzen en van droge ogen onderzoek tot ooglaseren, met een regionale functie en een nauw samenwerkingsverband met huisartsen en oogartsen.

Ons team zoekt een leuke collega voor minimaal 3 dagen per week die graag in teamverband werkt, zichzelf graag up-to-date houdt op al wat speelt op contactlensvlak.  

Jouw functie bestaat uit een zelfstandig spreekuur draaien, aanmeten en controleren van alle soorten lenzen

Jij bent een opgeleid contactlensspecialist, MBO niveau, met enige ervaring. Teamplayer, enthousiasme voor het vak, commercieel maar altijd klantgericht. Sociaal en communicatief vaardig.

Wil jij de klant optimaal kijkcomfort geven onder alle omstandigheden, dan pas jij in het DNA van Oogzorgcentrum Thijssen.

Net klaar met je studie? En spreken hiervoor genoemde zaken tot jouw verbeelding, laat van je horen! Kunnen we samen voor een mooie leercurve zorgen.

Scroll ook eens door onze website; www.oogzorgthijssen.nl.

Je reactie mag naar Brigitte van Zuiden
Oogzorg Thijssen
Dorpsstraat 50E
6681BN Bemmel

brigitte@oogzorgthijssen.nl

Vacature optometrist 

Een fijne werkplek om het mooie beroep van een optometrist uit te voeren is belangrijk. Tenslotte brengen we best wat tijd door op de werkvloer.

Lees verder »

Vacature Opticien

Ons moderne oogzorgbedrijf, wat alles op oogzorgvlak levert van bril tot nachtlenzen en van droge ogen onderzoek tot ooglaseren, met een regionale functie en een

Lees verder »

Onze oprichter

Verdrietig , maar vol trots, bewondering, respect, en dankbaarheid voor alle fijne herinneringen, hebben wij niet onverwachts, maar wel snel, afscheid moeten nemen van

Egbert Thijssen.

Op donderdag 9 maart zijn wij daarom vanaf 16:00 gesloten