Oogzorg Thijssen behoort tot de essentiële bedrijven en dus bent u ook tijdens de 2e Lockdown van harte welkom in onze winkel.  Uiteraard stellen we uw en onze gezondheid voorop. Wees ervan bewust of het noodzakelijk is om het bezoek nu in te plannen of beter na deze periode. Een controle oogmeting (bijvoorbeeld na 2 jaar) kan misschien ook wachten tot eind januari, en een lenscontrole misschien niet. Een scheef staande bril kan veel kijkklachten en drukpunten geven en heeft aandacht nodig, maar het aandraaien van een schroefje is misschien nog even uit te stellen.

Mocht u twijfelen? Staan we graag klaar om u te woord te staan, neem dan even telefonisch contact met ons op. Online kunt u ook voor de periode na 19 januari al afspraken inplannen.

Voor de goede orde blijven de onderstaande maatregelen gewoon van kracht;

  • Indien u of uw huisgenoten/gezinslid griep symptomen hebben (hoesten, neusverkoudheid, koorts, keelpijn en/of benauwdheidsklachten, vragen wij u om niet naar de winkel te komen of uw afspraak te verplaatsen.
  • Wanneer u of uw huisgenoten/gezinslid griep symptomen hebben, verzoeken wij u na 48 uren klachtenvrij naar de winkel te komen.
  • Indien u of een huisgenoot/gezinslid het coronavirus heeft, vragen wij u om niet naar de winkel te komen.
  • Indien u in de afgelopen 10 dagen in een verhoogd risicogebied bent geweest (code oranje of rood voor besmettingen van het COVID virus), vragen wij u om niet naar de winkel te komen.
  • Indien u naar de winkel komt, vragen wij u om gedurende uw bezoek een mondmasker te dragen.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel, tenzij het niet anders kan.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar ook in de winkel.

Misschien tot binnenkort, en anders;

Stay Safe, let op elkaar en probeer er toch warme feestdagen van te maken.

Het Oogzorg Thijssen Team.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *