KIJKOPLOSSINGEN

De meest actuele collecties brillen vindt u bij Oogzorg Thijssen

Bij Oogzorg Thijssen vindt u de meest modieuze en toonaangevende collecties van de bekendste merken. Alle brillen zijn van hoogwaardige kwaliteit en volgens de allerlaatste modetrends. Ieder seizoen vindt u bij ons de mooiste, gaafste, stoerste en meest hippe brillen, zonnebrillen en sportbrillen voor het hele gezin. U bent er dus van verzekerd dat u bij ons slaagt volgens de allerlaatste modetrends op brillengebied.

KIJKOPLOSSINGEN

Van brillen en contactlenzen tot ooglaserbehandelingen. Iedere persoon is anders en heeft eigen eisen, wensen en voorkeuren. De experts van Oogzorg Thijssen bepalen samen met u welke kijkoplossingen het beste bij u en uw lifestyle passen.

Ook voor jongvolwassenen en kids zijn er diverse kijkoplossingen

Bepaal online alvast uw voorkeuren en laat u verrassen door de vele mogelijkheden

Alleen de allerbeste kinderbrillen

Kinderogen zijn nog in groei en verdienen om die reden nét even iets meer aandacht. Oogproblemen ontstaan tegenwoordig eerder door het vele nabij kijken en het vele blauw licht van schermpjes van mobieltjes, tablets, laptops en televisies. Het is dan ook geen uitzondering meer dat een kind een bril of (nacht)lenzen draagt

Bescherming extra belangrijk voor kinderogen

Niet alleen voor u is bescherming van de ogen belangrijk, ook voor uw kind is dit van groot belang! Pupillen van kinderogen zijn groter dan die van volwassenen, hierdoor komt er meer (schadelijk) licht binnen. Denk aan UV-straling en schadelijk blauw licht. Dus juist voor de kinderen is een goede oogbescherming erg belangrijk. Bij Oogzorg Thijssen verdienen kinderogen net zoveel aandacht als volwassen ogen, dus vindt u bij ons ook een ruime keuze uit hippe kinderzonnebrillen met de allerbeste bescherming. Niet alleen cool om te zien, maar ook veilig en verantwoord.

Waarom een kinderbril bij Oogzorg Thijssen?

Alleen de allerbeste tienerbrillen

Bij tieners draait alles om hip en happening. Deze groep is het meest modebewust en uiterlijk is van groot belang. Onze tienerbrillen zijn van de allerhipste merken en volgen de allerlaatste modetrends. Zo weet uw zoon of dochter zeker dat hij/zij er helemaal bij hoort.

Tussen kind en volwassene

De tienerbrillen van Oogzorg Thijssen zijn nét even een stukje hipper dan de volwassen brillen. Denk aan een volwassen model in een gewaagde kleur. Of juist een volwassen kleur in een spannend, iets kleiner model. Uiteraard zijn er ook volwassen modellen die in tienermaat verkrijgbaar zijn. Zo zit er voor elke tiener wat tussen, zonder dat kwaliteit in het geding komt.

Waarom een tienerbril bij Oogzorg Thijssen?

De mooiste bril met de beste bescherming

Een zonnebril moet mooi zijn, maar ook een goede oogbescherming bieden. Bij ons vindt u zonnebrillen volgens de allerlaatste modetrends en met de allerbeste bescherming. Voor dames, heren en kinderen.

Ook zonnebrillen op sterkte

Heeft u graag een zonnebril op sterkte? Ook dat is geen probleem bij Oogzorg Thijssen. Het aanbod hippe zonnebrillen op sterkte wordt steeds groter. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zoeken samen met u een zonnebril die past bij uw smaak en voldoet aan de criteria. Zelfs voor glazen op sterkte zijn alle opties mogelijk, van polarizerend tot hip spiegelend. Kijk er niet raar van op als je vriend(-in) vraagt of die hem even mag passen. Wel even uitleggen dat hij/zij er dan niet scherp door kan kijken. Ook zonnebrillen op sterkte zijn er voor dames, heren en kinderen!

Veilig sporten met een sportbril

Voor sommige sporters is oogbescherming tijdens het sporten extra belangrijk. Bij kwetsbare ogen, uit veiligheid of om comfortabeler te zien. Bij Oogzorg Thijssen vindt u de allerbeste sportbrillen én sportzonnebrillen voor extra veiligheid en comfortabel zien tijdens het sporten.

De beste (zon-)bescherming tijdens het sporten

Sporten is een heerlijke uitlaatklep, meestal doen we het ook om fit en gezond te blijven. Gezonde ogen is onze passie, dus vraag ons naar prettige kijkoplossingen voor tijdens het sporten. Deze oplossing moet het sporten fijner en veiliger maken zonder het sporten zelf te hinderen. Loop binnen in je sporttenue en of neem je fietshelm mee. Dan kunnen we je de beste opties voorleggen.

Waarom een sportbril of sportzonnebril bij Oogzorg Thijssen?

Vergoeding brillen 2019

Met een aanvullende verzekering kunt u vaak een deel van de kosten voor brillen declareren bij uw zorgverzekeraar. De vergoeding van uw zorgverzekeraar is echter per verzekeringsmaatschappij verschillend.

Selecteer uw zorgverzekering en bekijk hoeveel de vergoeding van uw zorgverzekeraar op jaarbasis bedraagt. Let op! Deze lijst is indicatief. Raadpleeg voor de exacte dekking uw verzekeringspolis of kom even langs in onze winkel. Wij helpen u graag!

Uw vergoeding als korting op uw aankoop

Wilt u eenvoudig de kosten van uw bril declareren? Vaak kunnen wij dit direct voor u regelen. Zonder uw tussenkomst. Het vergoede bedrag wordt direct van uw aankoopbedrag afgehaald.

Onze oprichter

Verdrietig , maar vol trots, bewondering, respect, en dankbaarheid voor alle fijne herinneringen, hebben wij niet onverwachts, maar wel snel, afscheid moeten nemen van

Egbert Thijssen.

Op donderdag 9 maart zijn wij daarom vanaf 16:00 gesloten