KIJKOPLOSSINGEN

Oogzorg Thijssen denkt in oplossingen

Als u een optiek binnenstapt, is dan de eerste vraag die u aan de medewerker stelt: “Ik heb een (nieuwe) bril nodig, kunt u mij daarbij helpen?” Ja? U bent niet de enige! Bij Oogzorg Thijssen bieden wij u echter veel meer dan alleen een nieuwe bril. Noem het optiek 2.0: Oogzorg Thijssen is een alles-in-één centrum voor al uw oogzorg. Wij denken in oplossingen. Daarom spreken wij graag van Kijkoplossingen . Iedereen heeft immers een eigen voorkeur. Waar voor u een bril de meest logische kijkoplossing is, is voor uw partner een nieuwe set contactlenzen of een andere vloeistof de de meest geschikte oplossing. Voor de meeste mensen volstaat niet slechts één kijkoplossing. Comfortabel zien is beleven.

Bij Oogzorg Thijssen kijken we naar de best passende kijkoplossing voor iedere situatie

Huisarts van de ogen

U moet Oogzorg Thijssen zien als de huisarts van de ogen. Wanneer u bij ons naar binnen stapt, weet u zeker dat u met àl uw vragen rond oogzorg geholpen kunt worden door een optometrist. Eerlijk. Preventief handelend. Waar u met een verkoudheid of gekneusde enkel naar de huisarts gaat, kunt u bij ons terecht voor uw oogklachten. Kunnen wij u niet adequaat van dienst zijn, dan verwijzen we u via de huisarts door naar de oogarts.

Herkent u een van deze klachten?

Bel bij acute klachten: 0481 – 470 490 of neem contact op met uw huisarts!

Gepersonaliseerde oogzorg

In ons streven naar uw optimale kijkcomfort kunt u rekenen op gepersonaliseerde oogzorg. Zo krijgt u na een oogmeting door een van onze optometristen of orthoptisten altijd een persoonlijk advies om u van optimaal kijkcomfort te kunnen voorzien. Dit advies kan van alles omvatten. Van dagelijkse oogspieroefeningen tot druppelen en van maatwerk glazen tot een laserbehandeling. Ook ontvangt u advies over een mogelijk controletermijn. Bij Oogzorg Thijssen staat úw comfortabel zien voorop.

Onze oprichter

Verdrietig , maar vol trots, bewondering, respect, en dankbaarheid voor alle fijne herinneringen, hebben wij niet onverwachts, maar wel snel, afscheid moeten nemen van

Egbert Thijssen.

Op donderdag 9 maart zijn wij daarom vanaf 16:00 gesloten