Vacature Optometrist 

Een fijne werkplek om het mooie beroep van een optometrist uit te voeren is belangrijk. Tenslotte brengen we best wat tijd door op de werkvloer.

Want hoe fijn is het als je dagelijks actief met je vak bezig kunt zijn, overleg kunt plegen met je optometriecollega’s en/of huis- en oogartsen. Met de modernste apparatuur in de weer kunt zijn, van videospleetlamp tot OCT, van non-contact aslengtemeter tot pachymetrie. Hoe fijn is het om mensen te kunnen adviseren over optische hulpmiddelen, zoals Ortho-K, High-End brillenglazen, lifestyle advies bij Myopie Control of in opdracht van een huisarts een fundus  beoordelen.

Allemaal bezigheden waar wij in ons bedrijf dagelijks mee te maken hebben en dat ook nog eens in een enthousiast team van 10 mannen en vrouwen met meerdere optometristen. We zijn een modern oogzorgbedrijf en hebben optometrie hoog in het vaandel staan, daarnaast proberen we natuurlijk onderscheidend bezig te zijn in onze winkel in het mooie Betuwse dorp Bemmel (tussen Arnhem en Nijmegen).

Mocht je dit bericht nu helemaal uitgelezen hebben, dan heeft het waarschijnlijk je aandacht getrokken en hebben we je misschien nieuwsgierig gemaakt? Dan komt dat goed uit, want we hebben nog plek. Fulltime of parttime in combinatie met bijvoorbeeld een baan in het ziekenhuis.
Dan zouden we heel graag met je in contact willen komen.

We zijn zelf bereikbaar op 06-20262007 of stuur een mail naar brigitte@oogzorgthijssen.nl

We zijn nieuwsgierig naar jouw plan van aanpak, je skills en non-skills en pakken het discreet aan. Laten we samen bouwen aan een leuke werkdag.

Enneh… een gesprek kan altijd!

Winfred Thijssen, optometrist

Vacature optometrist 

Een fijne werkplek om het mooie beroep van een optometrist uit te voeren is belangrijk. Tenslotte brengen we best wat tijd door op de werkvloer.

Lees verder »

Vacature Opticien

Ons moderne oogzorgbedrijf, wat alles op oogzorgvlak levert van bril tot nachtlenzen en van droge ogen onderzoek tot ooglaseren, met een regionale functie en een

Lees verder »

Onze oprichter

Verdrietig , maar vol trots, bewondering, respect, en dankbaarheid voor alle fijne herinneringen, hebben wij niet onverwachts, maar wel snel, afscheid moeten nemen van

Egbert Thijssen.

Op donderdag 9 maart zijn wij daarom vanaf 16:00 gesloten