Bijziend

Myopie (bijziendheid) is een afwijking van het oog waarbij een min-bril nodig is om scherp te zien. Dit komt doordat de oogbol te lang is. Hierdoor valt het brandpunt van de lichtstralen die het oog in schijnen vóór het netvlies in plaats van erop dit zorgt voor en onscherp beeld.

Myopie lijkt makkelijk op te lossen met een bril. Maar mensen met -6 of hoger hebben op latere leeftijd de kans van op 3 om ernstig slechtziend of blind te worden! Dit wil je natuurlijk voorkomen!

Gelukkig zijn er mogelijkheden om dit te voorkomen: meer buiten zijn en minder lang achtereen dichtbij kijken, zoals op mobieltjes of op een tablet.

Voor meer informatie kunt op onze website terecht: https://oogzorgthijssen.nl/oogklachten/#Bijziendheid

Vacature optometrist 

Een fijne werkplek om het mooie beroep van een optometrist uit te voeren is belangrijk. Tenslotte brengen we best wat tijd door op de werkvloer.

Lees verder »

Vacature Opticien

Ons moderne oogzorgbedrijf, wat alles op oogzorgvlak levert van bril tot nachtlenzen en van droge ogen onderzoek tot ooglaseren, met een regionale functie en een

Lees verder »

Onze oprichter

Verdrietig , maar vol trots, bewondering, respect, en dankbaarheid voor alle fijne herinneringen, hebben wij niet onverwachts, maar wel snel, afscheid moeten nemen van

Egbert Thijssen.

Op donderdag 9 maart zijn wij daarom vanaf 16:00 gesloten