OOGZORGTHIJSSEN

OVER OOGZORG THIJSSEN

Al jaren bekend om oogzorg. Tijd voor een nieuwe naam!

Thijssen Optiek bestaat 40 jaar! In die 40 jaar is het familiebedrijf sterk veranderd en met haar tijd meegegaan. De naam ‘optiek’ dekt de lading niet meer: Thijssen is véél meer dan dat! Bij Oogzorg Thijssen kunt u terecht voor al uw oogvragen.

Als u een optiek binnenstapt, is dan de eerste vraag die u aan de medewerker stelt: “Ik tijfel over mijn zicht en heb waarschijnlijk een (nieuwe) bril nodig, kunt u mij daarbij helpen?” Ja? U bent niet de enige! Bij Oogzorg Thijssen kunnen wij u echter veel meer bieden dan alleen een nieuwe bril. Noem het optiek 2.0: een alles-in-één centrum voor al uw oogzorg.

De optiek geëvolueerd

Toen Thijssen Senior in 1977 de deuren van Thijssen Optiek opende, waren de mogelijkheden nog niet zo uitgebreid als anno 2021. Waar u vroeger terecht om een nieuwe bril vroeg, zijn onze producten en diensten dusdanig geëvolueerd dat ‘optiek’ niet meer de lading dekt. De naam optiek zegt immers niets over zorg.

Gediplomeerde oogspecialisten

Wij kunnen met trots zeggen enkel over gediplomeerde oogspecialisten te beschikken. Zo krijgt u altijd de beste zorg en service die bij uw situatie past. Bij ons zijn optometristen en orthoptisten werkzaam. Zij kunnen u bij oogzorgzaken en kijkproblemen helpen. Er wordt daarbij nauw samengewerkt met huis- en oogartsen. U kunt bijvoorbeeld bij ons ook terecht voor een diabetescontrole, een glaucoomscreening of met klachten over droge ogen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met de kennis en kunde van Oogzorg Thijssen kunnen wij u een alles-in-één centrum bieden waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Als in úw situatie oogoefeningen de beste oplossing zijn, zullen wij u niet zomaar een bril verkopen. Is ons advies een oogarts te raadplegen, dan geven wij u onze bevindingen mee om een verwijzing te krijgen.

DE VISIE VAN OOGZORG THIJSSEN

Bij Oogzorg Thijssen staat comfortabel en gezond zien bovenaan.

Zien is leven. Comfortabel zien is onze passie. Juist omdat comfortabel zien zo belangrijk is, willen wij deze ook garanderen en bewaken voor de toekomst. Optometrie is dé weg naar gezond comfortabel zien. Hoe? Leg uw kijkprobleem of visuele klachten bij ons op tafel. Wij luisteren, hebben kennis van de mogelijkheden en zijn innovatief. Onze passie voor gezond comfortabel zien zorgt ervoor dat wij u soms met ongebruikelijke opties kunnen verrassen. Velen gingen u voor en zijn met andere kijkoplossingen de deur uitgegaan dan verwacht. Maar door deze verrassende kijkoplossing konden ze wél weer comfortabel zien.

Wij vinden dat men te weinig aandacht besteed aan comfortabel zien. De gedachtegang is dat men al gezond (goed) kan zien en er dus geen aanleiding is eens te kijken naar andere, aanvullende mogelijkheden om gezond zien nóg comfortabeler te maken. In elke denkbare situatie.

Draagt u altijd een bril? Wellicht geniet u in sommige gevallen wel van meer comfort met een set contactlenzen!

Draagt u altijd een contactlenzen? Wellicht zorgen nachtlenzen wel voor een nog comfortabeler gevoel! Zo hoeft u zich bijvoorbeeld in het zwembad geen zorgen meer te maken als u uw hoofd onderwater wilt doen…

Maar comfortabel zien houdt niet op bij de dagelijkse bezigheden. Comfortabel zien is ook belangrijk tijdens het sporten en op vakantie. Bent u vervent skiër, zwemmer of duiker? Dan weet u hoe vervelend het is als u uw bril ónder uw skibril of duikbril moet ophouden. Of als u per se contactlenzen in moet onder uw zwembril. Bij Oogzorg Thijssen dragen wij zorg voor comfortabel zien en kijken wij samen met u naar de meest geschikte kijkoplossing.

Dus óók voor een zwembril, skibril of duikbril op sterkte bent u bij ons aan het juiste adres.

Comfortabel, zorgeloos, gezond zien. Dat is Oogzorg Thijssen.

“‘Zien’ kost energie. Onder alle omstigheden comfortabel zien zorgt ervoor dat u zo min mogelijk energie kwijtbent aan ‘zien’. Er is voor elke gelegenheid een passende kijkoplossing. Kom gerust met alle kijkvragen naar de winkel.”
– Winfred Thijssen, eigenaar Oogzorg Thijssen

DE EXPERTS VAN OOGZORG THIJSSEN

Brigitte

Brigitte is de vrouw van.. Inderdaad. Ze kwam via de achterdeur het bedrijf binnen en begon met administratie. Maar na meer dan 10 jaar en veel trainingen en cursussen verder weet ze wel wat er te krijgen is. Klantgerichtheid is waar ze voor staat en ze heeft altijd een luisterend oor. Winfred kan niet alleen privé, maar ook op de zaak niet zonder haar.

Winfred

What’s in a name? Zijn achternaam stond al op de gevel, maar toch onverwachts nam hij in 2002 de zaak over. Winfred is opticien en hij behoorde tot een van de eerste optometristen van het land. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in verschillende mooie optiek- en contactlensbedrijven, maar ook in verschillende ziekenhuizen. Passie is wat hem drijft en dat zoekt hij ook bij zijn medewerkers. Samen met kennis van zaken weet hij wat er te krijgen is in oogzorgland. Hij gaat voor u op zoek naar de beste kijkoplossingen. Steeds weer staat uw oog gezondheid centraal.

Cindy

Slimme dames kunnen “gevaarlijk zijn”, maar wij kunnen er niet genoeg van krijgen. Cindy werkt sinds 2012 bij ons. Ze maakte vanaf dag één al een goede indruk. Ze was toen al klaar als orthoptist. Mét ervaring. Maar ze heeft daar nog “even” optometrie achteraan gedaan. Cindy werkt drie dagen bij ons en twee dagen in het ziekenhuis als orthoptist. Ze volgde veel trainingen en extra cursussen. Ze behoort tot de selecte groep die de eerste trainingen heeft gevolgd over de toenemende bijziendheid van onze jeugd en weet wat de oorzaken en opties zijn. Ze weet dus heel veel op het gebied van samenwerking van de (kinder-)ogen. Bovendien is Cindy al jarenlang bij ons actief als Eyescan optometrist. Heeft al veel klanten en relaties blij gemaakt. Met meer dan alleen haar frisse lach.

Lieke

Jimi

Jimi is al sinds 2015 onze nerd en weet alles van brillenglazen. Hij is al jaren opticien en bijna klaar met de HBO Optometrie. Hard werken, dat doet hij. Want een bijna fulltimebaan bij ons en daarnaast een volwaardige HBO-studie is zekerweten aan poten. Wat hij leest onthoudt hij, dus let op wat u hem vertelt. Hij gaat binnenkort trouwen, maar hij blijft in Bemmel actief. Hij staat te popelen om zijn optometrische kennis echt volwaardig toe te passen. Maar nu al heeft hij slimme opmerkingen als we overleg hebben. Wij zijn klaar voor zijn twee aankomende feestjes!

Daan

Daan is opticien en optometrist. Hij weet waar Abraham zijn goede zicht haalt, maar is nog lang geen 50! Daan is altijd goedlachs en vrolijk. Hij houdt van reizen, maar moet daar gelukkig wel steeds voor sparen. Dan maken we graag gebruik van zijn kennis en ervaring. Hij weet veel van contactlenzen, nachtlenzen, en high-tech brillenglazen. Hij heeft inmiddels ook de cursus Eyescan afgerond, dus ook hij kan u bijstaan met alle ins en oust en vragen over laseren en meer. Hij werkt sinds oktober 2017 bij ons.

 

Robert

Robert is onze jongste medewerker. Hij werkte al in de optiekbranche, maar in een ander veld. Hij versterkt sinds september 2017 ons team. Leren is zijn drijfveer en dat kan goed met veel ervaren en gepassioneerde mensen om hem heen. Hij is leerling-opticien en wil iedere dag meer leren dan de dag toelaat. Maakt u zich geen zorgen. Hij weet wat hij doet en vraagt op de juiste tijd hulp als hij dat nodig heeft. Op hem neerkijken lukt toch niet met zijn 1 meter 90+ cm. Vraag hem eens naar zijn “1e bril van ons” kijkervaring. Comfortabel zien is meer dan twee ruitjes op sterkte…

Eva

In 2008 hebben zijn twee panden samengevoegd. Eva werkte in het pand naast ons, de damesmodewinkel. Altijd vrolijk altijd klaar met eerlijk advies voor haar klanten. We plagen haar altijd dat we haar bij het pand kregen, maar gelukkig weet ze wel beter. Eva is al jaren een vast gezicht in onze winkel. Veel mensen vragen haar mening voor er een definitieve montuur gekozen wordt. Dat zegt genoeg toch? Eva is altijd modebewust. Weet veel van kleuren en heeft gevoel voor detail.

 

Claudia

Simone

Onze oprichter

Verdrietig , maar vol trots, bewondering, respect, en dankbaarheid voor alle fijne herinneringen, hebben wij niet onverwachts, maar wel snel, afscheid moeten nemen van

Egbert Thijssen.

Op donderdag 9 maart zijn wij daarom vanaf 16:00 gesloten