Optometrist

Vacature: optometrist/ contact lensspecialist

Zoek jij een nieuwe baan als optometrist/contactlensspecialist, of ken je iemand die je een nieuwe baan gunt? 

Een fijne werkplek om het mooie beroep optometrist of contactlensspecialist uit te voeren is belangrijk. Tenslotte brengen we best wat tijd door op de werkvloer.

Want hoe fijn is het als je dagelijks actief met je vak bezig kunt zijn, overleg kunt plegen met optometrie en contactlenscollega’s en/of huis- en oogartsen. Met de modernste apparatuur in de weer kunt zijn, van videospleetlamp tot OCT, van non-contact aslengtemeter tot pachymetrie. Hoe fijn is het om mensen te kunnen adviseren over optische hulpmiddelen, zoals Ortho-K, High-End brillenglazen, lifestyle advies bij Myopie Control of in opdracht van een huisarts een fundus  beoordelen.

Allemaal bezigheden waar wij in ons bedrijf dagelijks mee te maken hebben en dat ook nog eens in een enthousiast team van 12 mannen en vrouwen met meerdere optometristen. We zijn een modern oogzorgbedrijf, zelf behoor ik tot een van de 1e generatie optometristen en ben nog steeds bezig om het vak op de kaart te zetten. Daarnaast proberen we natuurlijk onderscheidend bezig te zijn in onze winkel in het mooie Betuwse dorp Bemmel.

Met plezier naar je werk gaan en weer fluitend naar huis na een gezellige leerzame dag is wat we allemaal willen. Mocht je dat nu al hebben, super! Ben er zuinig op. Misschien ken je een collega die  net iets te lange dagen heeft voor zijn gevoel. Maak hem blij en stuur dit even door.

Mocht je dit bericht nu helemaal uitgelezen hebben, dan heeft het waarschijnlijk je aandacht getrokken en hebben we je misschien nieuwsgierig gemaakt? Dan komt dat goed uit, want we hebben nog plek. Fulltime of parttime in combinatie met bijvoorbeeld een baan in het ziekenhuis.
Dan zouden we heel graag met je in contact willen komen.

Ben zelf bereikbaar op 06-22944536 of stuur een mail naar brigitte@oogzorgthijssen.nl

We zijn nieuwsgierig naar jouw plan van aanpak, je skills en non-skills en pakken het discreet aan. Laten we samen bouwen aan een leuke werkdag.

 

Misschien tot Ziens!

Winfred Thijssen, optometrist sinds 1994

 

De Bemmelse modeweek!!

Deze week (12 april t/m 18 april) presenteren we, de Bemmelse ondernemers, onze mode digitaal! Houdt onze Social-media pagina’s in de gaten.Klik op deze link

Lees verder »

Onze oprichter

Verdrietig , maar vol trots, bewondering, respect, en dankbaarheid voor alle fijne herinneringen, hebben wij niet onverwachts, maar wel snel, afscheid moeten nemen van

Egbert Thijssen.

Op donderdag 9 maart zijn wij daarom vanaf 16:00 gesloten