Menu
Vacature Oogzorg Thijssen

Vacature OOGZORG ASSISTENT(E) bij Oogzorg Thijssen

WAT GA JE DOEN?

 

Bij Oogzorg Thijssen zorg jij ervoor dat iedere klant die voet over onze drempel zet, kan rekenen op een gastvrije ontvangst en écht persoonlijk contact. Daar zorg jij voor! Jij begrijpt precies wat hij of zij nodig heeft en brengt het begrip aandacht naar een nieuw niveau. 

In de rol van Oogzorg assistent(e) adviseer je over onze producten en denk je mee over wat past bij de levensstijl van de klant. Als iemand dankzij jouw advies met een nieuwe look en een goed gevoel de winkel uitgaat, dan ben jij in je element.

 

Jij houdt je aandacht bij het:

 • Adviseren van klanten over passende monturen, glazen, zonnebrillen en lenzen.
 • Ontvangen van klanten en afleveren van producten.
 • Inplannen van afspraken.
 • Actief beantwoorden van de telefoon.
 • Samenwerken met je team om de klanten zo goed mogelijk te helpen.
 • Zorgen voor een verzorgde en strakke winkeluitstraling.
 • Verwerken van licht administratief werk.
 •  

WAT NEEM JE MEE?

Als  Oogzorg assistent(e) ben je dienstbaar en klantgericht ingesteld en heb je een goed gevoel voor trends. Omdat je de hele dag met mode en klanten in de weer bent, vinden we het bovendien belangrijk dat je representatief bent. Verder heb je een open persoonlijkheid en voel je goed aan wat de klant nodig heeft. Ook heb je voor deze vacature:

 • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting verkoop, marketing & communicatie of mode.
 • Bij voorkeur een aantal jaar ervaring als verkoopmedewerker, verkoper of sales advisor in de mode-, lifestyle-, hotel- of interieurbranche.
 • Goede communicatieve skills, maar dat spreekt voor zich.
 • Een behoorlijke dosis flexibiliteit, stressbestendigheid en je staat stevig in de schoenen.

 WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

Een fulltime baan binnen een van de leukste en modernste optiekzaken in de regio (parttime is bespreekbaar). Een leuk en hecht team waarmee je samenwerkt. Wij helpen jou om het beste uit jezelf te halen en met veel plezier ieder dag voor onze klanten klaar te staan. Omdat je werkt in een hecht team zijn goede samenwerking en collegialiteit voor ons belangrijk.
Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE?
Heb je interesse in deze mooie functie? Neem contact met ons op of solliciteer direct via de button. Stuur  je CV met foto naar solliciteer@vakmensenvannu.nl Contact: Marco Snel. Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben, nemen we deze in behandeling.

VAKMENSEN van nu biedt duurzame oplossingen voor het tekort aan vakmensen. Wij geloven dat we iets kunnen doen aan het tekort aan vakmensen door ze te vinden, te ontwikkelen en te begeleiden door onze ervaren medewerkers.
Zo verkleinen wij het gat tussen vergrijzing en het tekort aan vakmensen en hiermee helpen wij onze opdrachtgevers met blijvende inzetbaarheid van haar medewerkers met rendement als resultaat.

Aangepaste openingstijden

Het wordt een drukke maand dus daarom alvast maar de aangepaste openingstijden voor de maand december. Wilt u alvast een afspraak maken? Dat kan. https://oogzorgthijssen.nl/afspraak-maken/

Lees verder »
Contactlens hygiëne

Contactlens Hygiëne

Voor het uithalen/inzetten altijd handen wassen. Gebruik de lenzen niet langer dan de maximale levensduur. Zuigers en houders afspoelen met aanbevolen vloeistof. Aan de lucht

Lees verder »
Summer sale

END OF SUMMER SALE

De hele maand september krijgt u op onze hele collectie zonnebrillen 40% korting. Wij hebben altijd voor u een mooie zonnebril in onze collectie dus

Lees verder »